Я не говорю про кохання

Я не говОрю про кохання,
про світлі щирі почуття
та спілкуватися мовчанням
не так давно вже звикла я.
Я не питаю про останніх,
я вже не пам'ятаю снів.
Я звикла до таких звичайних,
таких пустих болючих слів.
Я не говорю про кохання,
про те що бУло, те що буде.
я спілкуватися мовчанням
навчилась в вас, "щасливі" люди.


Рецензии