Про минуле

Весняний теплий дощ. Надії. Сподівання.
Буяє зелень молода, шепоче про кохання.
Так мелодійно, ніжно так чудово
Співає "Пісеньку про мене" Пугачова.

Далека молодість років вісімдесятих
То неповторне, не досяжне долі свято.
Про світлу юність спогади навіюють
Душевний щем і ностальгію. Ностальгію!

Я й зараз чую, як вона співає
Про те,як вересень за вікнами дроти гойдає...
Про прохолоду у лугах, про зірку впалу
Рудоволоса молоденька Алла.

                28.02.2010


Рецензии