Засвiти ясним свiтлом вiкно

               Я до тебе в думках своїх йду
               Навпростець, бо дороги не знаю.
               Чи зустріну тебе, чи знайду.
               Що давно мое серце шукае..

               Вдачі я вже не маю давно,
.              Бо ж вона десь далеко блукае.
               Засвіти ясним світлом вікно
.              Щоб знайти мені те що шукаю...


Рецензии