Надобранiч

Солодких снів, моя любов!
Та, від якої серце шаленіє,
І від якої закипає кров,
Та, від якої тіло паленіє..

Солодких снів, моя любове!
Так закохатись нереально дуже,
Щоб відбирало мову напівслові
І погляд витримати не могла твій дужий..

Солодких снів тобі, моє кохання!
Заради тебе на усе піду:
І встану я, на диво, зрання,
І все, що побажаєш віднайду!

Солодких снів, моє орлятко сизокриле!
Так прагну піклуватись і любити..
А ти в душі настільки миле,
Що не повірю, що ти можеш погубити..


Рецензии