Змiнити хочеш свiт - змiни по-перш себе!

Здається, що не витримаю вже.
І хочеться ковтнуть якусь пігулку,
І вже ніщо мене не вбереже,
Бо я не знаю іншого рятунку.

Стає темнішим світ чимдалі.
Чорніє від людей все більше він.
І сповнений байдужості й печалі
Ніяк не встане зі своїх колін.

Так хочеться втекти із цього світу,
І від реальності так хочеться втекти.
Та дивлячись на нашу пак "еліту",
Чомусь не можеш витримати ти..

Бо розумієш добре ти, що кожен
Змінити може наш великий світ,
Що всяк таки до дій спроможен,
І незважаючи на кількість літ.

Не розуміємо, на жаль, ми досі правди:
"Змінити хочеш світ - зміни по-перш себе!"
Та й так залишимося ми назавжди
Людьми (чи стадом?), що ні ме, ні бе..

04.03.13


Рецензии