Залпи гонору, гнiзда нудоти

Залпи гонору, гнізда нудоти,
Завивання злослів’я і ґвалту,
Пасма гніву, образ скорбота,
Звинувачень злива холодна.

Все з розбещення себе й світу,
З нелюбові себе самої,
З заперечення цілості й сили
І Любові, що йде зсередини.

Від себе не втечеш, Людино,
І не підеш, спаплюживши Душу.
Ти себе полюбити маєш,
Упізнати себе ти мусиш.

Як почути себе і Долю?
Як відчути себе собою? –
Придивитись до Світу навколо
І відкрити свій Світ знову.

11.08.2011


Рецензии