Я вiдриваюсь вiд Землi

Я відриваюсь від Землі.
Руками я торкаюсь Сонця.
І легко в Небі я лечу
Крізь інших вимірів віконця.

Я пролітаю крізь Світи,
Де сповна Щастя і Любові.
Я пролітаю, щоб знайти
Те, що збагнути маю намір.

У барвах Світла, кольорів,
У звуках чарівних небесних
Гримить гармонія Душі,
Панує спокій надчудесний.

І на вершині чистоти,
У Джерелі себе самої
Я радісно себе збагну
Й на Землю повернусь собою.

7.08.2011


Рецензии