Я тебе цiлувала, я тебе обiймала

Я тебе цілувала, я тебе обіймала,
Я тебе шкодувала, я тебе ревнувала.
Я тебе берегла, як засліплена мати.
Я тобі віддала все, що зміг ти узяти.

За тобою ішла і на тебе молилась,
Та в союзі з тобою я себе загубила.
Я забула себе. Розпорошила в буднях,
Але ти нагадав, що я – справжня й могутня.

Я забула про Душу, про Сонце у Небі,
Але ти підказав – де шукать себе треба.
Я шукала себе, свою Душу й Дорогу,
Я просила Любові і Світла у Бога.

Я тепер вже знайшлась серед Світу і Люду.
Без Любові і Світла я більше не буду.
І Душа моя вільна й Дорога відкрита –
Можу в Небо, до Бога я полетіти.

Можу в Небо злітати щодня і щоночі,
Милуватися Світом, заплющивши очі.
Допомогу ніколи твою не забуду.
Якщо схочеш – з тобою і далі я буду.

Якщо схочеш – зі мною ти зможеш літати,
Будем в Небі щасливо, як діти кружляти.
В мені Світла багато й Любові багато –
Все тобі я віддам, що ти зможеш узяти.

02.08.2011


Рецензии