Все починаeться з Любовi

Все починається з Любові –
З Любові, Світла, Божества,
Що полонить одну Людину
І йде у глибину Єства.

Все починається з Любові, –
Коли виходить з небуття
Душевна щирість і духовне
Єднання з радістю Життя.

Все починається з Любові.
І з кожним порухом Душі
В Людини виростають крила,
Що в Небо можуть вознести.

28.07.2011


Рецензии