Заспiваю я пiсню раннюю

Заспіваю я пісню раннюю,
Заспіваю, коли все ще спить.
Ще укриті луки туманами,
Ліс про ніч іще гомонить.

Ще не чути лелечого клекоту,
Не почути хлюпоту хвиль:
Річка спить і закутана маревом
Уві сні щось вербі шепотить.

На світанку прокинеться Сонечко
Й золотим освятить теплом
Золотаві голівки соняхів
Й калинові кущі під вікном.

Заспіваю я пісню раннюю,
Що так ніжно плине з Душі,
Покидаючи Землю Вічную,
Відлітаючи назавжди.

28.07.2011


Рецензии