Бiлi пухнастi хмаринки

Білі пухнасті хмаринки,
Наповнені чистим повітрям,
Народжуючись високо,
Ви стали шматочками Неба.

З вітрами мандруючи вільно
Згори ви бачите Землю.
І щось на Землі вам близьке,
І щось на Землі на вас схоже.

Гонимі силами злості,
Брехливих вимог, звинувачень,
По світу мандрують люди
Від буднів з болем і плачем.

Ви можете дати Любов їм
І Землю дощами омити,
Білі пухнасті хмаринки,
Осяяні Сонячним Світлом.

28.07.2011


Рецензии