Насолода вiд моря, насолода вiд Неба

Насолода від моря, насолода від Неба,
Насолода повітрям, теплом,
Насолода від гір, насолода від Сонця –
Все пронизує тиха Любов.

Щоб відчути блаженство – багато не треба –
Лиш прислухайся до відчуттів –
Як помалу зростає у сонцесплетінні
Те, що схочеш пізнати знов;

Як наповнюючи з середини,
Все Єство твоє легким теплом,
Розливається тілом, повільно й невпинно –
До усього живого Любов.

27.07.2011


Рецензии