Пахне море i пахне вiтер

Пахне море і пахне вітер,
Що несеться зараз над морем.
І останнє проміння Сонця
Золотиться в величних хвилях.

Спека тихо сідає на берег
І легенько зітхають гори.
І у радості, і з Любов’ю
День закінчується липневий.

25.07.2011


Рецензии