Море i хвилi

Море і хвилі,
Небо і зорі,
Сонце і Місяць вгорі.

Вчора-сьогодні,
Сьогодні-завтра –
Міститься все у мені.

Все – у свідомості,
Все – в розумінні,
Все – у моїй Душі.

Хочеш – задумайся,
Можеш – з’єднай все,
Своєю Душею прийми.

25.07.2011


Рецензии