Приходять часи поза часом

Приходять часи поза часом.
Приходять часи чистоти.
Приходять часи, щоб змінитись –
Звернутися до Душі.

Крізь марево стогону й бруду,
Крізь кіптяву жалісних пут,
Давайте дивитись у Небо,
В кристальну його висоту.

Давайте дивитись у очі,
У серце, вдивляючись в суть.
Важливо не – є, було, буде.
Важливо – Людину збагнуть.

І в Світі, де часу немає,
Згадається знову і знов
Людини найвища сутність –
Безмежна, Свята Любов.

25.07.2011


Рецензии