Як добре пiсля душного й брудного

Як добре після душного й брудного,
Після спітнілих тіл і духоти
Високих гір відчути чистий подих.
Вловити вітру свіжості порив.

Поринуть в море, синє і прозоре,
Водою стати в глибині води,
На хвилях хвилею тихесенько гойдатись
І розчинитись в морі назавжди.

24.07.2011


Рецензии