Я щаслива народженням, я щаслива батьками

Я щаслива народженням, я щаслива батьками,
Я вклоняюся Долі, багатію роками.
Я несу за плечима і скорботу і радість
І зростає в мені чисте Світло і Ясність.

З кожним кроком і роком яснішають очі,
З кожним видихом й вдохом свіжішає подих.
І Любов’ю сплітаючи дні і ночі,
Я життям проростаю у мрії дівочі.

Я іду крізь дитинство й юнацькі роки.
Радо я простягаю назустріч руки
Тим, хто разом зі мною учив і вчився,
Тим, хто скоро пішов і хто залишився.

Я щаслива життям, я щаслива Любов’ю,
Дякую Вчителям, що послала Доля.
І Життя – Учитель і Вчитель – Небо.
Я впізнала себе на Шляху своєму.

23.07.2011


Рецензии