Вдивляючись в зоряне Небо

Вдивляючись  в зоряне Небо,
Збагнувши його глибину,
Побачу безмежність Людини,
Небесність її я збагну.

В єднанні Людини і Неба,
Вселенської сили й краси,
Божественність я усвідомлю
Людського життя на Землі.

О Люди! Дивіться у Небо,
Шукайте на ньому Зірки,
І в їхньому сяйві святому
Старайтесь себе віднайти.

23.07.2011


Рецензии