Я не жертва i не нападник

Я – не жертва і не нападник.
Я – Єство.
Я – не завтра, я – не учора.
Я – у всьому.

Ти – не противник, ти – не дзеркало.
Ти – в єднанні.
Ти – не близько, ти – не далеко.
Ти – завжди.

Ми – не колись, ми – не потім.
Ми – тільки в цю мить.
Ми – не щезаємо, ми –не вмираємо.
Ми – в Безмежжі.

22.07.2011


Рецензии