Ми назначаeмо зiрки на Небi

Ми назначаємо зірки на Небі,
Що мають нам світити все Життя.
Ми розкриваємо для себе Всесвіт –
І гнів, і милість йдуть у забуття.

Приходить спокій, надзвичайний спокій
І впевненість, що Світло – це Життя,
І впевненість, що й ми – зірки на Небі
Й додому нас чекає вороття.

Безмежне Небо манить незбагненно
І ясні зорі кличуть-мерехтять.
Ми на Землі і одночасно – в Небі.
Ми маємо в одне себе з’єднать

22.07.2011


Рецензии