Я Любов, я з Любовi створена

Я – Любов, я з Любові створена,
Я Любовним напоєм напоєна.
Я напоєна Світлом і Радістю,
Я наповнена Сонцем і Ясністю.

Глибиною наповнена й Спокоєм
І зірками у Небі високому,
Океану потужним рокотом
І травиночки ніжним шепотом.

Я заповнена світлими буднями,
Спілкуванням з моїми друзями,
І простими мирськими турботами,
І думками й словами високими.

Лісу тишею, Лісу гомоном,
Золотими голівками соняхів.
І росою наповнена чистою,
І водою з криниці іскристою.

Я піснями заповнена рідними,
Калиновими білими квітками,
Я – Любов, я з Любові створена,
Я Земним Життям заповнена.

09.07.2011


Рецензии