Народжена для Любовi i Радостi

Народжена для Любові і Радості –
Чіпляєш на себе ревнощі й заздрощі,
На спину кладеш проблеми і труднощі,
Роки долаєш, лікуючи нутрощі.

Чудові очі твої засліплено –
Ти з головою в буденність поринула,
Чарівний голос спазмом заціпило.
Чому прийшла в цей Світ дитиною?

Що на Землі тебе так привабило?
Який був намір? На що сподівалася? –
Ріки Любові, століття Радості –
Ось чого прагнула, чого добивалася.

Маєш усе, про що так бажалося.
Ти ж могла всього цього й не побачити.
Чим же свідомість твою затьмарило?
Може, – усім все разом пробачити?

Щезнуть проблеми і щезнуть труднощі,
Якщо згадаєш про Душу сонячну,
Якщо щоранку, і вдень, і ввечері
Згадувать будеш свій Виток істинний. –

Прийшла від Світла і Світлом наповнена,
Спустилася з Неба і в Небо закохана,
Земля і Сонце тобою сплетені,
Любові зерна в тобі пророщені.

Візьми Свідомість у руки лагідно
І помісти її в Душу сонячну,
І посміхаючись, в світлім настрої,
Іди Життям і легко, і впевнено.

06.07.2011


Рецензии