сирний пирiг

Я запрошую зайти на каву,
а він все ніяковіє.
Кажуть "між вами почуттями віє"..
Я переживаю про що він мріє,
Натомість посміхаюсь і мовчу.
Колись все буде.
Ми будемо сидіти поруч,
Запивати чаєм сирний пиріг.
Я цілуватиму його скроні,
А за вікном йтиме перший сніг.


Рецензии