Бiс в ребро

Першоквітневі жартушки.

          Біс в ребро

На перше квітня у метро
Приглянулась дівчина гарна,
Та десь подівся Бісвребро
І намагання пройшли марно.

Якось  на зчовганім Майдані,
Стояло літо й Бісвребро,
Але дівки були погани,
Аж занудило нутро.

В неділю плентаюсь по пляжу,
Жінки оголені, Дніпро,
Красуню вибрав, де приляжу,
Аж глядь, кохає Бісвребро.

Чомусь завжди така «нерпуха»,
Примітив кралю у « Бістро»,
І знову вляпався по вуха,
По вуха булькнув Бісвребро.

Якось одне попалось стерво.
Великий бюст, немов відро,
Та захотіла купу євро,
Що навіть ахнув Бісвребро.

Як не мужик, то невезучий,
І, мабуть, все не від добра,
Та й біс вже декого замучив,
В останній путь іде з ребра.

Та й скільки тих зосталось ребер
У язикатих мужиків…
Спить на ходу хронічний ледар -
У пеклі Бісвребро почив.


Рецензии