Гарику Кричевскому на 50 летний юбилей

Хлопчик Жора в квітні народився
першу пісеньку у рік він заспівав
в пять на фотрепьяно шось лабав
За магрич пішов у діт садок
в общем був він файний хлоп
але шось там у садочку заспівав
що на місяць він кудись пропав
вигнали його оті радянськи жінки
Минали роки - підростав юначок
вірші він складав, складав у комод
До школи пішов,наш гарненький хлописько
і тут пролунали його перші вірши
співав під гітару,
так файно співав...
Одна однокласниця на місті зраділа
А Жора сказав: ти губу розкатала!!!
Наш хлопець пішов на дзюда
ну шоб дати комусь на районі
в табло.
Пісні він лабав у ВІА гурті
Був він потрясний юнак- санітар
На пивзаводі був майже в раю
на Світочі хавав він
наші цукорки
Так ось появилися перші касети
Короче,історію ми знаем про нього
Сьогодні ми хочемо тобі
побажати: Живи до 100 років
пиши нові пісні, та й ми заспіваємо
многіє лета!!!
Давай не старій ти ніколи
душей молодій, по переду маешь
ще декілька мрій!!!


Рецензии