В Киiвськiм Глобусi

В Київськім Глобусі

В Глобусі, як у мурашнику,
Чари налито по вінця,
Дудлять вино баляндрасники,
Зваблює циндря чужинця.

Погляд старого малярика,
Діві оголює пузо,
Сивий співак п’є із шкалика,
Руки розвів мов Карузо.

Зранку якісь віршомази
Юрмляться біла фонтану,
Ловлять статеві зарази,
Юрбами ходять путани…

Сьорбають каву  актори,
Грають сценічну зав’язку,
Юний заспівувач з хору,
Зміг назгрібати на пляшку.

Тут засідають музики,
Зваблюють Музу поети,
П’ють випадкові базіки,
На язиках амурети.

Ходить сюди на притулок
Київська справжня еліта,
Келих розвіює смуток
І дожидається літа.

 Сяють вогнями бутіки,
Смаженим пахнуть харчевні,
Ллються горілчані ріки,
В море впадають напевне.


Рецензии