В чн сть без тебе

Сліз  неба,
Більше не треба.
Я пробачаю всі не сказані слова,
Від них втомилась голова.

І серця немає в того хто не знає,
Що за нього страждає,
Чужа душа…

Можливо, все могло би статися насправді,
Але ж так вірила у мрії, що про життя забула,
Не знала і не була там, де відбувалися події і руйнувались мрії…

Важко повертатись, розуміти-чому?
Так легко повірити в те чого нема і важко зрозуміти те, що є!

Це не про тебе й не про мене,
Бо нас нема,
Ще одна ілюзія моя…
Вигадка мого життя.


Рецензии