Сн г...

Сніг...
Холодний сніг паде із неба.
Міг...
Міг зупинить тебе.Та треба?

Невже...
Невже тепер не розумієш?
Сюжет...
Сюжет життя уже не зміниш.

Кохав...
Кохав тебе я до безтями.
Не знав...
Не знав,що далі буде з нами.

Не знав...
Не знав тебе я досконало.
Кохав...
Тебе кохав, та часу мало.

Господь...
Забрав тебе, до Себе
Виходь...
Неначе сніг, виходь із неба...


Рецензии