***

Невже ти думаєш що я черства?
Що це у мене скам'яніле серце?
Та ти не знаєш, що пережила..
і ти не знаєш, з яким болем б'ється..


Воно все в шрамах, з острахом тремтить,
щоб більш ніхто не захотів розбити!
воно що день, то все більше болить,
і я не знаю, як цей біль спинити!

І ти ще кажеш, що це я жорстока?
Невже ще досі можеш так казати?
Але повір мені, любов - морока,
смертельний зможе теж удар завдати..


Рецензии