liebe

він їй як кошеняті малій "кіс-кіс-кіс",
а вона мов дурепа його лав-лав-лав.
з них би вийшов крутий алкогольний мікс,
чи приправа до гострих індійських страв.
ця любов чи безгуздя її так і тре
ніби моркву городну в чужий салат.
ніби море лупцює о скали, проте
він ніжніший за ласки, шалений кат.
він ій як цуценяті: "йди сюди",
а вона по слідах його пре як звір,
бо ж то він їй неначе ковток води
поміж жовтих Сахари гарячих гір.
поміж чорних глибин той жаданий скарб:
механійній любові металобрухт.
але як не було б, він її також "лав"
і серця в один такт "тук-тук-тук!"


Рецензии