***

Я чую запах твоїх думок,
Такі солодкі і печальні.
Не закрівай сердце на замок!
Не викудуй ключ у яму!

Я так боюся помилитись
В тобі,щоб болі не було.
І щоб самій не залишитись,
І не зламалося крило.

Не зупиняйся!Йди до мене!
Роби назустріч кроки.
Коли навіть буде темно
Поцілую в щоку...


Рецензии