Цей Свiт виникаe для мене

Цей Світ виникає для мене
З дитячих пронизливих мрій.
Стривожена пристрастю Дійсність
Згортає печалі в сувій.

Натомість, без поспіху й щему,
Встеляється квітами Шлях.
І кожна задумана квітка
Любов’ю дзвенить на вустах.

Загасли пусті заборони,
Завмерли брехливі слова,
Розсипались вщент перепони,
Сховалась від Світла Пітьма.

Цей Світ народився для мене,
Цей Світ народився в мені,
У Спокої, через Прощення,
Для Радості і для Краси.

25.03.2013
о.Цейлон, Берувела


Рецензии