Не забувай про Радiсть i про Волю

Не забувай про Радість і про Волю,
Не сподівайся увійти в чуже,
Не заплямовуй сліпотою Долю,
Не втоптуй в бруд, що є, було твоє.

Не множ борги, принизивши дитину,
Не відпускай від себе Чистоту,
Згадай, хоч зараз, радісну годину,
Коли Дорогу обрано твою.

Не нарікай на роки, на пороги,
Не звинувачуй справи і людей,
Не підбирай надумані тривоги,
Не стій коло відчинених дверей.

Не закликай, не виставляй оцінки
Ані своїм, ані чужим словам,
Не закарбовуй помилки у звички,
Улесливість і глум не пригощай.

Не прислухайся до чужих запевнень,
Зважай на те, що лине від Душі.
Шукай для себе Береги Любові,
І Волю, й Радість подаруй собі.

23.03.2013
о.Цейлон, Берувела


Рецензии