Стукотiння пальмового листя

Стукотіння пальмового листя,
Міріади Сонць у Океані,
Оксамит яскравого намиста
У словах, у поглядах, вітаннях.

Чорна Ніч завмерла теплотою.
Зорі, Місяць, Блискавки з Громами.
Нероздільність Берега з Водою.
Океан співає Небесами.

Повсякчас нагадування тихе
Про Життя, про Душу, про Нетлінне.
Океанська сила в пінних хвилях
Розкладає на піску картини.

20.03.2013
о.Цейлон, Берувела


Рецензии