Напрочуд нiжно-нiжно Вiтер шовком

Напрочуд ніжно-ніжно Вітер шовком
Торкається оголеного тіла.
У пінний шум солоного прибою
Звучання пальм вплелося шурхітливо.

У Океан, в нестримну світлу силу,
Потоком ллється Сонячне проміння.
Летять-гойдаються віками теплі хвилі,
І кожна мить дарує воскресіння.

20.03.2013
о.Цейлон, Берувела


Рецензии