Без болю

А часом хочеться злетіти.
Торкнутись пальцями зірок.
І далі серед неба жити.
Без болю і дурних думок.

А часом хочу закохатись.
Палити поглядом прохожих.
І подумки все дивуватись:
"Той хлопець так на нього схожий!"

А часом хочу постраждати,
Щоб мене люди пожаліли.
Але чого від них чекати?
Вони й самі снують без сили.

Лишилось тільки посміхатись.
Чекати радощів в житті.
І так наївно сподіватись,
Що десь мене чекаєш ти.


Рецензии
пам,ятаєте у Лесі Українки, ..Без надії - сподіваюсь...так і потрібно... Ю.В.

Юрий Поплавский   01.06.2013 00:12     Заявить о нарушении
Можливо, але так хочеться вчепитись за цю надію...

Ксения Сидень   02.06.2013 22:04   Заявить о нарушении