Сергiю Н

Я часто згадую -
як я тебе любила!..
Але і те, як ти сказав:
         " не маю часу."
І вирішивши -
     нам не бути разом,
я більше поряд
             не ходила.
А тільки згадую -
     Як я тебе любила!!!


Рецензии