***

Так багато банальних речей, які я люблю в цьому світі
спостерігати за людьми і дивитись як бавляться діти.
на нічне небо люблю я дивитись і бачити спалах зірок,
також в голові прокручувати історію з власних думок.

Фантазувати і мріяти, заставляти людей усміхатись
сидіти на березі річки й до звуків усіх прислухатись.
Також просто радіти й бути щасливою від того що я живу
І кожного дня творити свою неповнорну історію.


Рецензии