Люблю

Забороняю я собі тебе любити
Але без тебе  жити я не можу
Люблю люблю люблю люблю люблю
Сказати тобі люба я соромлюсь

        Пр
 С тобою тільки хрест свій понесу
 Нехай тернистий шлях в житті пізнаю
 Пройду його пройду, пройду, пройду
 Тільки тебе щоб відчував я поруч
 Зі мною поруч, поруч будь завжди
 Щасливою назву свою я долю
 
 Мене до себе люба пригорни
 Щоб від обіймів бігали мурашкі
 Скажи мені любитиму тебе
 І тільки смерть  с тобою нас розлучить

 Померти нам в один   с тобою день
 Часи у серці битись перестали
 А я любитиму, любитиму тебе
 Скільки я матиму життів у  світах різних



                Пр


Рецензии