Над я в серц жевр

Нащо мені ясні зорі, нащо світанки палкі 
в пристрасті серця полоні, без тебе живу, наче в тьмі.
Серце палає від болі, птицею рветься з неволі
до тебе летить, моя мрія, моя єдина, моя надія.

Надія в серці жевріє, чому ж воно болить,
за тобою зітхає, від сліз воно тремтить.
Надія в серці жевріє, чому ж воно болить,
за тобою сумує, все тремтить воно, бринить.

Нащо мені темні ночі, коли тебе немає поруч,
коли тебе, моя перлина, поглинає буття рутина.
На що сивіють скроні, коли серце не в твоїй долоні
від бажання палкого зітхає до тебе рветься, палає.


Рецензии