Вже час збиратися в дорогу
Настане інший непомітно.
Вже час збиратися в дорогу,
Весна надворі, та тепла не видно.
Дорожня сумка, ноутбук -
Найнеобхідніше беру з собою...
Не вистачає теплих рук
Людини найдорожчої і близької такої.
Квитки вже на руках
На поїзд Харків-Львів вечірній,
Немає впорядкованості у думках...
Яка ж я все-таки наївна!
Неблизька путь переді мною,
Однак до цього я давно готова,
Так хочу, щоб вона була такою,
Як сон чарівний, загадковий.
Нехай все буде добре!=)
Свидетельство о публикации №113032901404