Розмови, iнтонацii, мотиви

«Київські солісти», В.Сіренко.
Н.Паганіні (1782-1840) - Г.Ернст (1814-1865),
Венеціанський карнавал (варіації), тв.10
(аранжування для струнних О.Скрябіна)


Розмови, інтонації, мотиви,
Мелодії, звучання, висота.
У пасторалі Сутність перелила
Прелюдії до світлого Життя.

Все починається, все виникає в Світлі,
Як намір, як безмежжя почуттів.
Гармонія, відчута і прожита,
Дарує пізнання нових Світів.

15.03.2013


Рецензии