спогади

На вулиці осінь, але я її зовсім не відчуваю.
Твої холодні/теплі руки мене зігріють,навпаки.
Я не люблю рахувати місяці, і не рахую,
забуваючи який сьогодні день.
Ранок,цей довгий й сумний ранок,мої дзвінки
сонним голосом "прокидайся".
Я люблю тебе....
Це осінь, але чомусь я її не відчуваю...


Рецензии