Квартирник

Двадцять людей у темній кімнаті
Натхненно діляться душею,
Й на всі негараздиі їм просто плювати,
Бо кожен із них вартий трофею.

Десятки талантів, забутих історій,
Чарівність мелодій і сказаних слів.
У кожного з них не щаслива love story
Забутий, захований, зляканий гнів.

Сьогодні помовчимо в темній кімнаті,
Згадаєм забуте, заховане, зле,
Творити душею то справді багато,
Творити душею то краще за все!


Рецензии