С. Трофимов Я постелю тебе под ноги небо - укр

                "Я постелю тебе под ноги небо -
                стань птицей - освободись,
                я постелю тебе под ноги небо -
                только вернись, только вернись,

                счастье  - нелегкое бремя -
                неблагодарная роль...
                ты подарила мне время -
                я причинил тебе боль,

                боль - это та же измена,
                душу свою не неволь,
                ты подарила мне время -
                я причинил тебе боль..."
                Сергей Трофимов

<<<
Я простелю твоїм ніженькам небо -
стань птахом - щиро звільнись,
я розстелю твоїм ніженькам небо -
ти повернись, ти повернись...

щастя - нелегка це ноша -
роль та невдячна є вічно,
ти дарувала мій спокій -
я залишав тобі відчай...

біль - це та ж сама невірність,
душу свою не турбуй ти на міцність,
ти дарувала мені свої миті -               
я залишав тобі приводи нити...         

http://youtu.be/Y-mHDXci_Rg       


Рецензии