Венерические болезни. укр

Добридень, пані.
Як сямаєш?
Чи зуби всі твої на місці?
Чи шнобель твій не відпадає?

Навіщо ти продала своє тіло?
Чи то на те його дали тобі?
Щоб в нього заганяли всякі
Заразні та малі стручки. 

У тебе все лице у ранах,
Що не загояняться ніяк
І ти сама вже сива стала,
Як та старА повія у літах. 

Ти вся пробита винеричними вавкАми
І вся смердиш, як дикий пес. 
А от тобі всього замало -
Ти все шукаєш інтерес. 

Неначе зовсім ти здорова,
Неначе ти все молода.
Проте знаходяться сміливці,
Що забирають все зповна.


Рецензии