Да бъдеш

да бъдеш от щастие пиян
в утро ранно разгоряно
и ти наистина обичаш 

да бъдеш щастлив сутрин
знаеш че мъдро е утрото
опознал любовта буден

да бъдеш и без съмнение
слънце или тъмнение
узнал че имаш значение

да бъдеш и вярваш в чудо
нужни са един на друг
познал щастието лудо

да бъдеш и знаеш награда
в утринната прохлада
в което ще бъде да вярваш



быть

Гена Герасим   http://www.stihi.ru/2010/06/11/6233

 быть от счастья пьяным
 утром ранним рдяным
 знать что любишь ты

 быть счастливым утром
 верить мудрым сутрам
 знать любовь свою         

 быть и нет сомнений
 солнце или тени
 знать что ты любим

 быть и верить в чудо
 нужным быть друг другу
 знать что счастью быть

 быть и знать награда
 утро и прохлада
 верить в то что быть


Рецензии