Буду з тобою

Настане тиха, темна ніч,
я з нею буду вiч на вiч?
i тихо розмовлятиму з собою,
i я не знаю що зi мною.

Проб'є годинник - третя ночі,
я думаю: "як я не хочу,
любити, думати про тебе",
та нагадає наше небо, про тебе!

"Теплим ще дощем,
не втратила його я ще."

Тебе я можу повернути,
і знов любити, знову бути
коханою твоєю назавжди,
але прошу тебе, не йди!

іще настане тепла ніч,
З тобою буду віч на віч.


Рецензии