Ему

Тіло до тіла
Душа до душі
Пристрасть та ніжність
Та це лише сни...

Ранок, пробудження
Солодкий туман
Думки як дим
А сон можливо обман...

Дотик, тремтіння
Вогонь по судинам
Бажання, надії
І так безупину...


Рецензии