***

Цей погляд, ці  всі рухи,
Створять завірюху,
І розкрутиться Земля,
Затанцюють всі долини і поля.

Шаленіє вітер – зносить кришу,
І доносить голоса.
Так тремати! Так крутити!
І доноситься так із тиха,
Та танцює вся Земля!
Ти у ритмі стиха, прошепочеш:
 «Вся Земля!»

І лунає грім, покачає трішки дім.
Завелися! Запалили!
І жагу всім розпалили.
В ритмах сон свій прогонили,
І танцпол заполонили.
Стандартні рамки упустили.
Душу з тілом поєднавши,
Танцювали в ритмі танцю.


Рецензии